Här finner du alla utbildningar som arrangeras av Visita, SCR Svensk Camping och SLAO.
Hoppas du blir inspirerad av någon av våra kurser!

Dagligt Ledarskap i Drift

Kraven på en bra chef är många. En förutsättning för att lyckas som chef, framförallt när du är ny i rollen, är att medarbetarna betraktar dig som en trovärdig och kompetent ledare. Du måste dels få med dig hela organisationen och dels lära dig att fungera effektivt genom att ställa krav såväl uppåt som neråt i företaget. Du måste även lyckas med samarbetet med kollegorna samt inte minst att nå de uppsatta målen och driva verksamheten på ett så bra ekonomiskt sätt som möjligt. Nyckeln till framgång är bra kommunikation och förmågan att genom delegering av ansvar skapa delaktighet, engagemang och motivation i organisationen.


Under tre intensiva dagar ger vi dig en djuplodande träning i hur du lyckas i din ledarskapsroll. Vi fokuserar på det dagliga arbetet och de problemställningar som kan dyka upp, samtidigt som vi behåller fokus på gästen. Du får konkreta verktyg som krävs för att du ska kunna leda andra människor och som hjälper dig lyckas med din försäljning. Utformningen är i seminarieform i kombination med workshops där vi arbetar med exempel hämtade från branschen. Deltagarna på denna kurs kommer ofta från liknande befattningar men från olika företag vilket bidrar till många relevanta och realistiska diskussioner.

Kursmål

Efter kursen har du stärkt din förmåga att på ett effektivt sätt leda grupper och du har fått ett ökat självförtroende i din nya roll som ledare och ansvarig. Du har fått ökad förståelse för motivation och delaktighet. Du har lärt dig de ledarskapsverktyg som behövs för att delegera uppgifter, följa upp genomförda uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. Vidare har du lärt dig hur du ska hantera konflikter och oönskade beteenden konstruktivt. Du har lärt dig det som krävs för att leda andra på ett effektivt och genomtänkt sätt.

 

Målgrupp
Utbildningen riktar sig i första hand till dig som ska bli eller är ny som ledare inom besöksnäringen men passar även för dig som arbetat ett tag men behöver förstärka dina ledarkunskaper. Du vill utveckla ett personligt ledarskap och utveckla en förmåga att leda grupper professionellt och trovärdigt.

 

Agenda

Leda sig själv
Bygg bra vanor för att utveckla ett bra ledarskap
Bli mer effektiv i ditt ledarskap
Personprofil DISC med återkoppling i grupp. Bygg dina styrkor och utveckla dina utmaningar för att bli en bättre ledare. 

Leda andra
Leda andra för att utveckla individ och verksamhet
Skapa självgående självmotiverade medarbetare
Utveckla dina medarbetare. Utveckla din förmåga att skapa motivation och stärka dina medarbetares styrkor.
Coaching i det dagliga 
Feedback 

Leda för att uppnå excellent service
Servicetrappan
 Gästpsykologi
Idéförsäljning & omsorgsförsäljning

 

Kursledare
Katarina Huss, StigFram
www.stigfram.se

 

Kurslängd
3 dagar (2+1)
Utbildningen är uppdelad i två etapper med två sammanhängande dagar i den första etappen och den tredje dagen ca en månad senare.


Sista anmälningsdag
30 dagar innan kursstart.

I mån av plats beviljas senare anmälningar.

Priset inkluderar DISC-analys samt kursmaterial, lunch och kaffe

Den 6-7 maj + 21 maj kommer denna kurs erbjudas på engelska! Se Daily Operational Leadership för information och bokning


Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.Visita medlemspris:
5 900kr exkl. moms

Icke medlem:
8 000kr exkl. moms

Fakta om utbildningen


Längd: 3 dagar
Arrangör: Visita

Kontaktperson
Visita, Virpi Hagberg
08-762 74 18
info@visitaakademin.se

Visa mer information

Boknings- och betalningsvillkor

Visitaakademin förbehåller sig rätten att ställe in utbildningar vid för få anmälda deltagare. Vissa utbildningar är väder- och snöberoende varvid utbildning kan flyttas till annan ort och/eller annat tillfälle.

Anmälan/bokning

  • Anmälan till samtliga utbildningar görs på hemsidan Visitaakademin.se.
  • Bokningsbekräftelse skickas ut via e-post.
  • Sista anmälningsdag är 30 dagar före utbildningsstart, vissa undantag kan förekomma, se respektive utbildning för mer information.

Betalning – utbildningsavgift

  • Medlemmar faktureras utbildningsavgift och eventuella tillägg i efterskott.
  • Privatpersoner betalar i samband med anmälan på de utbildningar där den möjligheten erbjuds.

Avbokning

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan utbildningsstart betalas hela beloppet tillbaks exklusive administrativ avgift på 300 kr. Vid avbokning senare än 14 dagar före utbildningsstart debiteras 100% av priset för utbildningen.
  • Avbokningsavgiften beräknas på fullt pris för respektive utbildning inklusive eventuella tillägg som boende, mat och skipass.
  • Utbildningsavgiften återbetalas vid sjukdom styrkt med läkarintyg exklusive en administrativ avgift på 300 kr.

Betalning – boende och mat

  • Boende, mat och skipass ingår i vissa fall i utbildningsavgiften, i andra fall bokas och betalas detta i förskott eller direkt på utbildningsplatsen, medtag fakturainformation/ rekvisition. För information om vad som ingår i priset se respektive utbildning.

Boka här!


Malmö Platser kvar
2019-02-26 9 av 20 lediga
Göteborg Platser kvar
2019-04-23 11 av 18 lediga
Stockholm Platser kvar
2019-10-09 12 av 18 lediga
Göteborg Platser kvar
2019-10-16 18 av 18 lediga
Malmö Platser kvar
2019-11-12 18 av 18 lediga