Här finner du alla utbildningar som arrangeras av Visita, SCR Svensk Camping och SLAO.
Hoppas du blir inspirerad av någon av våra kurser!

Lift och Pist Work Shop

Hur gör vi för att nå alla mindre anläggningar och hur ska deras utbildningar se ut? Hur bibehåller vi kompetens och samtidigt utvecklar våra medarbetare, så att vi har säkra liftar och kör säkert/effektivt med pistmaskin i både små och stora skidanläggningar? Det är många och viktiga frågor som vi ställer oss inför framtiden.
Under dagen tittar vi helt förutsättningslöst på var vi står idag och vart vi ska i framtiden. Vi vill otroligt gärna att du medverkar med dina erfarenheter och synpunkter, de är mycket viktiga. Preliminärt så går vi igenom pistmaskinsutbildningen på förmiddagen och liftutbildningarna på eftermiddagen


Fakta om utbildningen


Längd: 1 dagar
Arrangör: SLAO

Kontaktperson
Ingen kontaktperson utsedd.

Visa mer information

Boknings- och betalningsvillkor

Visitaakademin förbehåller sig rätten att ställe in utbildningar vid för få anmälda deltagare. Vissa utbildningar är väder- och snöberoende varvid utbildning kan flyttas till annan ort och/eller annat tillfälle.

Anmälan/bokning

  • Anmälan till samtliga utbildningar görs på hemsidan Visitaakademin.se.
  • Bokningsbekräftelse skickas ut via e-post.
  • Sista anmälningsdag är 30 dagar före utbildningsstart, vissa undantag kan förekomma, se respektive utbildning för mer information.

Betalning – utbildningsavgift

  • Medlemmar faktureras utbildningsavgift och eventuella tillägg i efterskott.
  • Privatpersoner betalar i samband med anmälan på de utbildningar där den möjligheten erbjuds.

Avbokning

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan utbildningsstart betalas hela beloppet tillbaks exklusive administrativ avgift på 300 kr. Vid avbokning senare än 14 dagar före utbildningsstart debiteras 100% av priset för utbildningen.
  • Avbokningsavgiften beräknas på fullt pris för respektive utbildning inklusive eventuella tillägg som boende, mat och skipass.
  • Utbildningsavgiften återbetalas vid sjukdom styrkt med läkarintyg exklusive en administrativ avgift på 300 kr.

Betalning – boende och mat

  • Boende, mat och skipass ingår i vissa fall i utbildningsavgiften, i andra fall bokas och betalas detta i förskott eller direkt på utbildningsplatsen, medtag fakturainformation/ rekvisition. För information om vad som ingår i priset se respektive utbildning.

Boka här!


Inga datum
Skicka intresseanmälan via epost