Här finner du alla utbildningar som arrangeras av Visita, SCR Svensk Camping och SLAO.
Hoppas du blir inspirerad av någon av våra kurser!

Allmänmedåkare Biski

För goda skidåkare som vill hjälpa skidåkare med särskilda behov att komma ut i skidbacken och uppleva biskiåkning. Efter godkänd utbildning erhåller du en allmänmedåkarlicens som ger dig rätt att framföra biski i alla för biski godkända nedfarter. Till skillnad från medåkare är du som allmänmedåkare inte bunden till en speciell biskiåkare. Praktik prioriteras – vi är i backen hela dagarna där vi jobbar i par och växelvis står bakom, växelvis sitter i biskin. Kursen börjar med en kvällsträff kvällen innan utbildningsstart. I utbildningspriset ingår löner till instruktörerna och utbildningsmaterial, intyg och certifieringar. Till utbildningen tillkommer kostnader för logi, mat och eventuellt skipass.
Förkunskapskrav
Du ska vara en god skidåkare och kunna åka obehindrat i all typ av terräng. (Du ska kunna lägga fullt fokus på utrustningen (biski/skicart) och inte behöva fokusera på din egen skidåkning.
Anmälan
Senast 30 dagar innan utbildningsstart.


Deltagaravgift:
6 688kr inkl. moms

Fakta om utbildningen


Längd: 4 dagar
Arrangör: SLAO

Kontaktperson
SLAO, Torbjörn Lundqvist
063-13 23 95
utbildning@slao.se

Visa mer information

Boknings- och betalningsvillkor

Visitaakademin förbehåller sig rätten att ställe in utbildningar vid för få anmälda deltagare. Vissa utbildningar är väder- och snöberoende varvid utbildning kan flyttas till annan ort och/eller annat tillfälle.

Anmälan/bokning

  • Anmälan till samtliga utbildningar görs på hemsidan Visitaakademin.se.
  • Bokningsbekräftelse skickas ut via e-post.
  • Sista anmälningsdag är 30 dagar före utbildningsstart, vissa undantag kan förekomma, se respektive utbildning för mer information.

Betalning – utbildningsavgift

  • Medlemmar faktureras utbildningsavgift och eventuella tillägg i efterskott.
  • Privatpersoner betalar i samband med anmälan på de utbildningar där den möjligheten erbjuds.

Avbokning

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan utbildningsstart betalas hela beloppet tillbaks exklusive administrativ avgift på 300 kr. Vid avbokning senare än 14 dagar före utbildningsstart debiteras 100% av priset för utbildningen.
  • Avbokningsavgiften beräknas på fullt pris för respektive utbildning inklusive eventuella tillägg som boende, mat och skipass.
  • Utbildningsavgiften återbetalas vid sjukdom styrkt med läkarintyg exklusive en administrativ avgift på 300 kr.

Betalning – boende och mat

  • Boende, mat och skipass ingår i vissa fall i utbildningsavgiften, i andra fall bokas och betalas detta i förskott eller direkt på utbildningsplatsen, medtag fakturainformation/ rekvisition. För information om vad som ingår i priset se respektive utbildning.

Boka här!


Inga datum
Skicka intresseanmälan via epost