Här finner du alla utbildningar som arrangeras av Visita, SCR Svensk Camping och SLAO.
Hoppas du blir inspirerad av någon av våra kurser!

Cykelpatrull

Fler och fler Bikeparks byggs på skidanläggningarna runt om i landet. För att kunna utföra första-hjälpen åtgärder och göra omhändertagande när skadan är framme i Bikeparken kan du nu gå en fördjupningsutbildning som är anpassad för cykelrelaterade skador i nedfarter. Förkunskapskrav är SLAOs förstahjälpen utbildning alternativt Skidpatrullutbildning, har man giltig certifiering som skidpatrullör är man med på dag 2 och 3 av cykelpatrullutbildningen, har man eller går man tredagars förstahjälpen utbildningen i anslutning till cykelpatrullkursen är utbildningen 3 dagar. Kursens delar: Primär undersökning och bedömning av skadad, L-ABCDE-åtgärder, cykelrelaterade skador, omhändertagande av skitiga skador, jord/smuts, fördjupning i buk och skallskador, ryggskador, frakturer samt reponering, transport och överlämning till nästa vårdinstans, samverkan ambulans, samt praktiska övningar.

Utbildningen är 3 dagar lång. Har du gått SLAOs Skidpatrullutbildning är du med på dag 2 och 3 (2 -3/6). Har du gått eller går SLAOs Första Hjälpen i Backen dagarna före Cykelpatrullkursen är du med på alla tre dagar, 1-3/6.

Boende, mat och bikepass ingår inte i utbildningspriset. Vill du boka boende och mat i Järvsö gör du det via mail till, Linda Haglund  linda.haglund@bergshotellet.se på Bergshotellet i Järvsö. Deltagare på kurserna har ett specialpris.


Förkunskapskrav
SLAO:s Skidpatrull (du går dag 2 och 3) Första Hjälpen i Backen (du går alla dag 3 dagar)
Anmälan
Senast 14 dagar innan utbildningsstart.


SLAO medlemspris:
5 531kr inkl. moms

Icke medlemspris:
6 375kr inkl. moms

Fakta om utbildningen


Längd: 3 dagar
Arrangör: SLAO

Kontaktperson
SLAO, Torbjörn Lundqvist
063-13 23 95
utbildning@slao.se

Visa mer information

Boknings- och betalningsvillkor

Visitaakademin förbehåller sig rätten att ställe in utbildningar vid för få anmälda deltagare. Vissa utbildningar är väder- och snöberoende varvid utbildning kan flyttas till annan ort och/eller annat tillfälle.

Anmälan/bokning

  • Anmälan till samtliga utbildningar görs på hemsidan Visitaakademin.se.
  • Bokningsbekräftelse skickas ut via e-post.
  • Sista anmälningsdag är 30 dagar före utbildningsstart, vissa undantag kan förekomma, se respektive utbildning för mer information.

Betalning – utbildningsavgift

  • Medlemmar faktureras utbildningsavgift och eventuella tillägg i efterskott.
  • Privatpersoner betalar i samband med anmälan på de utbildningar där den möjligheten erbjuds.

Avbokning

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan utbildningsstart betalas hela beloppet tillbaks exklusive administrativ avgift på 300 kr. Vid avbokning senare än 14 dagar före utbildningsstart debiteras 100% av priset för utbildningen.
  • Avbokningsavgiften beräknas på fullt pris för respektive utbildning inklusive eventuella tillägg som boende, mat och skipass.
  • Utbildningsavgiften återbetalas vid sjukdom styrkt med läkarintyg exklusive en administrativ avgift på 300 kr.

Betalning – boende och mat

  • Boende, mat och skipass ingår i vissa fall i utbildningsavgiften, i andra fall bokas och betalas detta i förskott eller direkt på utbildningsplatsen, medtag fakturainformation/ rekvisition. För information om vad som ingår i priset se respektive utbildning.

Boka här!


Inga datum
Skicka intresseanmälan via epost